Інформація про розпуск "Батьківщини" у Львові – "фальшивка"?

Члени Львівської міської організації ВО «Батьківщина» не виключають, що інформація про розпуск ЛМО «Батьківщина» – це «фальшивка», - повідомляє “zaxid.net”.

Про це 14 жовтня під час прес-конференції повідомив голова Франківської районної організації партії "Батьківщина" Андрій Вихопень.

 

"Нам було просто зачитано інформації на засіданні партійного бюро. Листа з підписом Юлії Володимирівни (Тимошенко) ніхто не бачив, листа про звільнення голови парторганізації ніхто не бачив. Крім того, було подано апеляцію у вищі статутні партійні органи щодо розгону парторганізацій", – сказав він.

Водночас, А.Вихопень допускає, що це фальшивка. "Ми не стверджуємо, але не ознайомлені з оригіналом", – пояснив він.

Нагадаємо, 14 жовтня звилась інформація, що згідно з рішенням Президії Політради ВО "Батьківщина" за підписом лідера партії Юлії Тимошенко, Львівську міську організацію ВО "Батьківщина" ліквідовано за порушення Статуту.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи