Ходаковський визнав, що не знає, як виховувати російську молодь, але з української планує виростити "нове покоління". А незгодних посадити або видворити

Засновник терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський намалював сценарій геноциду українського народу в разі перемоги РФ у війні проти України. 

"Мені вчора поставили запитання: а як ми з ними будемо жити з такими?", - позначив він проблему потенційного співіснування міфічних "переможців" і "переможених" у себе в Телеграм. "Так будемо", - запевнив бойовик. 

"Основна маса - обивателі, яких цікавлять насамперед соціальні умови. Непримиренні виявлять себе і будуть видворені або ізольовані - залежно від ступеня тяжкості проявів", - вказав він шляхи нормалізації ситуації.

Ходаковський не уточнив, як багато українців буде змушено покинути свої домівки або відправлено до концтаборів. Однак, судячи з умовиводів бойовика, "видворити або ізолювати" доведеться більшу частину молодих українців. "А на зміну вже сформованій молоді виховаємо нові покоління...", - мріє він.

Тут, щоправда, визнає Ходаковський, "постане головне питання: виховаємо в дусі чого?" 

"Ми свою-то молодь знаємо, як виховувати?", - гірко іронізує він.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті