Гіркін-Стрєлков радить росіянам думати про те, як зберегти державу, країну та народ

Терорист Ігор Гіркін-Стрєлков вже прямо говорить про поразку РФ у війні та радить думати про те, як у цих умовах зберегти державу, країну та народ. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі 7 травня.

"Мір не прийнято жодних. Ні організаційних, ні кадрових. Цілі війни - не визначені, розуміння того, що "ця війна - до повної перемоги однієї зі сторін" - теж у жителів Планети Рожевих Поні не виникло. Відповідно, якщо немає мети - немає і стратегії. Немає стратегії - немає усвідомленої роботи на її реалізацію. А у ворога така стратегія спочатку є, і він її всіма силами реалізує. Все більш і більш успішно, оскільки Кремль "грає в піддавки" з незрозумілим захопленням і дитячою впевненістю в кінцевому "договорнячку", комфортному для людей похилого віку Поні, Слоників і Єдинорожків", - написав він.

За словами Гіркіна-Стрєлкова, тепер треба думати про те, як зберегти державу, країну і народ у ситуації військової поразки, що назріває.

"І, так, - навіть за "гідну не фатальну поразку" (при якому вороги будуть змушені відмовитися від своїх планів повного роздроблення Росії та ліквідації її суверенітету) воювати доведеться довго і важко. Тяжче і довше, ніж могло б бути, якби спочатку воювали з метою рішуче перемогти", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, терорист Ігор Гіркін-Стрєлков розкритикував рішення Міноборони РФ про надання боєприпасів ПВК "Вагнер" у будь-якій кількості.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті