Голову Надвірнянської РДА викликають до суду



Перед Новим Роком голову Надвірнянської РДА Ігора Писклинця викликають до суду, - повідомляє "Pravda.if.ua".

На 30 грудня 2008 року Ігора Писклинця, як приватного підприємця, який в минулому займався такою діяльністю, викликають в якості боржника до Надвірнянського районного суду.

Позивач - житель Надвірної Роман Юркевич каже, що це вже його другий позов до Ігора Писклинця, так в листопаді місяці цього року Івано-Франківський міський суд виніс рішення на його користь і вирішив стягнути з І.Писклинця майже 2 тис. боргу. В першому випадку рішення, яке вже набрало законної сили, було заочне бо Відповідач - І.Писклинець до суду так і не з'явився.

В даному випадку Роман Юркевич позивається до Пислинця Ігора Дмитровича і прагне стягнути борг в розмірі 9571 грн. та відшкодування моральної шкоди в розмірі 1699 грн.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи