Голова Івано-Франківської облради О.Сич не прийшов на урочистий мітинг з нагоди Дня Перемоги

Голова Івано-Франківської облради, лідер Івано-Франківської обласної партії ВО «Свобода» О.Сич не прийшов на урочистий мітинг з нагоди Дня Перемоги, що проходив в меморіальному сквері міста Івано-Франківська, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Це трапилося вперше за 20 років Незалежності, коли керівник такого високого рівня не вшанував пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні.

Крім того, О.Сич не появився і в колоні протестувальників свої партії ВО «Свобода», чим повністю дезорганізаував їх поведінку. Свободівці «намотували круги» вздовж вулиці Лепкого в Івано-Франківську взад і  вперед, ходили демонстрацією не впопад, вигукували лозунги проти «червоного прапора» і «кгебістів» та не знали, що робити.

Місцеві політологи допускають, що О.Сич міг змовитися з губернатором В.Вишиванюком і не піти на мітинг з метою уникнути надзвичайних ситуацій в місті Івано-Франківську.

Тим часом голова Івано-Франківської ОДА М.Вишиванюк виступив на мітингу з привітанням, причому від влади говорив тільки він. Ніхто більше з присутніх ( мер Івано-Франківська В.Анушкевичус, депутати ВРУ від Партії Регіонів) слова не «попросив».

 

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи