Голландці приїдуть до Львова охороняти підсніжники



У Львові розпочне діяльність міжнародний освітній проект, який два роки навчатиме школярів піклуватися про екологію, - повідомляє „ЗІК”.

Франківська районна адміністрація м. Львова спільно з колективами інноваційних навчальних закладів розпочинають українсько-голландський проект екологічного спрямування «Перші проліски». Цього тижня делегація з Нідерландів перебуває у Львові, щоб ознайомитись з навчальними закладами, які реалізовуватимуть проект та визначити план роботи на цей рік.

«Перші проліски» – це міжнародний освітній проект з екологічної освіти, що передбачає впровадження основ сталого розвитку в практику навчально-виховної роботи початкових і середніх шкіл України.

Проект реалізовуватимуть протягом двох років 2009–2011 рр. у навчальних закладах «Школа радості», НВК «Малюк», НВК ім. В. Стуса, СЗШ «Надія», СЗШ «Джерельце».

Проект розпочинається у Франківському районі м. Львова з подальшим охопленням шкільних установ Львова та Львівської області. Другий етап проекту передбачає залучення шкіл Вінницької, Волинської, Закарпатської Луганської, Тернопільської, Сумської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей та АРК Крим.

«Цей проект спрямований як на дітей, так і на батьків. Він передбачає підготовку та обмін навчальними матеріалами з колегами з Нідерландів, обмін делегаціями, організація тематичних семінарів, тренінгів для підвищення екологічної освіти», – повідомила заступник голови Франківської районної адміністрації з гуманітарних та організаційних питань Катерина Гороховська.

Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи