Голландські спеціалісти роздають окуляри потребуючим в Івано-Франківську (ФОТО)




















Офтальмологічну допомогу: діагностування та видачу окулярів для потребуючих громадян Прикарпаття сьогодні почали надавати Голанські фахівці з місії Евіденте, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Прийом пацієнтів проходить на базі благодійного християнського фонду «Солідарність» впродовж 19-20 квітня з 09:00 до 17:00.Прийом одночасно ведуть п’ять фахівців офтальмологів з Голландії.

«За два дні заплановано оглянути 350 людей з соціально-незахищених сімей, - каже голова БХФ «Солідарність» Андрій Микитин. – Ми навіть не очікували, що так багато людей зголосяться до голландських фахівців. Сподіваємося, наші медики зможуть продовжити цю добру справу. Для цього ми хочемо започаткувати проект «Читаємо Кобзар та Біблію своїми очима». В рамках проекту офтальмологи зможуть проїхати селами та містечками області і допомогти людям визначити зір та підібрати окуляри».

Голанський Фонд місії Евіденте, головою якого є Жак Тайндер, уже понад 40 років допомагає людям із проблемами зору в різних країнах світу. Спеціалісти фонду побували вже у 23 країнах та змогли безкоштовно допомогти багатьом тисячам людей із вадами зору. Сьогодні їх фахівці працюють в Івано-Франківську.

 

 

 

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи