Футбольний матч "В ім'я кохання" пройшов в Івано-Франківську

В Івано-Франківську у фізкультурно-оздоровчому комплексі, відбувся футбольний матч «В ім`я кохання», між збірними жіночих команд присвячений Дню святого Валентина, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

Матч організований Комітетом фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради, Івано-Франківським молодіжним міськвиконкомом і танцювальною школою Влада Ями. Оскільки футбол є улюбленою грою мільйонів чоловіків, то одним з найкращих подарунків для них є, звичайно ж, футбольний матч. Саме тому свою гру жінки присвятили всім хлопцям та чоловікам міста.
Обидві команди – «Амурчики» та «Купідончики» на руках на майданчик винесли футболісти місцевих команд «Тепловика» та «КЕПу». Хлопці з дівчатами утворили умовне серце, а після того, як прозвучав гімн, «Амурчики» та «Купідончики» відпустили в нестримний політ не тільки повітряні кульки, але й власні серця.
Після розминки, яку з дівчатами провели футболісти, розпочався матч «В ім`я кохання». Як і обіцяли організатори, гра була напруженою та безкомпромісною, що засвідчив рахунок 4:3. Вже на перших хвилинах команді «Амурчиків» вдалося захопити перевагу, підкріплюючи її забитими голами у ворота суперників. Так, до того як піти на перерву, вони тричі «вистрілили і вцілили своїми стрілами» у ворота «Купідончиків», які відповіли лише одним влучним пострілом – 3:1.
Поки «Амурчики» та «Купідончики» відпочивали, публіка, яка активно підтримувала команди під час першого тайму, насолоджувалась романтичною шоу-програма з музичними та танцювальними виступами.
У другому таймі матчу «В ім`я кохання» між командами розпочалася справжня боротьба за Кубок кохання. «Купідончики» змогли зрівняти рахунок, зробивши його 3:3, а згодом, одна ще одна із «стріл» потрапила у ціль – сітку воріт «Амурчиків». Зрівняти рахунок Амури мали можливість під час пробиття пенальті на останніх хвилинах матчу, але, незважаючи на результат, перемогло кохання.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи