Форум видавців у Львові потребує більше спонсорських коштів — організатори

Президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль заявила про необхідність більшого залучення спонсорських коштів для проведення Форуму видавців у Львові, — повідомляє кореспондент „ОстроВ”. 

Про це Олександра Коваль повідомила сьогодні під час прес-конференції у Львові.  

На сьогодні з бюджету Львівської області покривається лише 10% витрат на форум. „В майбутньому ми будемо розмовляти, щоб збільшити частку цього фінансування, можливо знаходити способи диверсифікації надходження коштів від спонсорів, і я дуже в цьому покладаюсь на обласну адміністрацію”, — сказала вона.  

Олександра Коваль відзначила, що на сьогодні всі проблеми з бюджетним фінансуванням форуму вирішені. „Після закінчення Форуму видавців всі наші боргові зобов’язання будуть погашені в частині, що фінансувалась Львівською ОДА”, — сказала вона.  

Водночас голова Львівської ОДА Василь Горбаль пообіцяв допомогти у пошуку спонсорів, а також пожартував, що певні організаційні проблеми це лише додатковий піар для форуму.   

Раніше Львівська ОДА повідомляла про виділення 200 тис. грн. на проведення Форуму видавців.  

Нагадаємо, що Форум видавців у Львові триватиме 15-19 вересня.

Статьи

Страна
30.05.2024
09:14

"Поменять парадигму". Военнослужащие рассказывают о своем опыте лечения после ранений в Украине

Судьбу каждого раненого решает, таким образом, военный врач, ответственный за направление. Некоторым везет попасть в нужное место. Виктору Комарницкому не повезло.
Луганск
29.05.2024
10:47

Луганский дневник. Бесстыдница

Есть те, кто умудряется заочно оформлять украинские пенсии и заново пересчитывать российские за 6000 рублей независимо от результата. На спрос найдётся предложение.
Мир
28.05.2024
08:27

«Если Путин захочет вернуть Януковича на царство, всё возможно». Российские СМИ об Украине

Всем известно, что срок его легитимности, как президента, не истёк, а был прерван государственным переворотом на Украине. Появление Януковича в разгар переговоров Путина и Лукашенко не смогли проигнорировать даже украинские политики, которые начали...
Все статьи