ФК "Карпати" вимагатиме дискваліфікації судді Годуляна

ФК "Карпати" вважають в матчі проти ФК "Металіст" дії арбітра привели до програшу львів'ян, - повідомляє "Zaxid.net".

"Ми подаватимемо протест до прем’єр-ліги та експертної комісії Федерації футболу України на дії арбітра Віталія Годуляна під час матчу у Харкові проти ФК "Металіст". Ми проаналізували гру і відправили матеріали щодо 11 епізодів, які вплинули на кінцевий результат матчу. Вимагатимемо дискваліфікації Віталія Годуляна на тривалий термін. Хочу наголосити, що ми вирішуватиме це питання виключно у юридичній площині і не робитимемо гострих заяв з цього приводу", - повідомив 5 серпня під час прес-конференції у Львові генеральний директор ФК "Карпати" Ігор Дедишин.
"Ми не хочемо робити далекосяжних висновків, але зважаючи на ситуацію навколо прем’єр-ліги, можна прослідкувати ситуацію, що є п’ять команд, які не бажають бути учасниками ПЛ і їх підтримує суддівський корпус, й інші 11 команд. Не може бути так, як є в нашому футболі, що певна група людей дозволяє вирішувати долю всіх команд, думаю, що така система віджила і в Харкові ми мали її останні прояви.
Якщо судді себе й надалі так поводитимуть, то може скластися загрозлива ситуація в українському футболі. В мене особисто під час матчу у Харкові було бажання сказати команді, щоб вона покинула футбольне поле", - зазначив І. Дедишин і додав, що незабаром власники футбольних клубів виступлять із певною заявою, яка матиме серйозне значення для розвитку українського футболу.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи