Довіряти путіну не можна: США та Україна працюють над планом "Б" з експорту зерна

Сполучені Штати працюють з Україною над "планом Б" з розблокування експорту зерно після ударів росії по Одесі. Про це пише CNN з посиланням на Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), - повідомив УНІАН.

"План Б включає в себе автомобільний, залізничний і річковий транспорт, а також відправку барж і налаштування залізничних систем, щоб вони краще відповідали європейським, щоб експорт міг рухатися швидше", — відповіли В USAID.

У США відзначили, що треба враховувати різні непередбачувані обставини, бо путіну довіряти не можна.

Як повідомлялося, вранці 23 липня рашисти атакували Одесу чотирма ракетами. Є попадання до Одеського морського торговельного порту.

Одеський порт – один із трьох портів, з якого Україна має експортувати зерно згідно з підписаним договором з ООН та Туреччиною у п'ятницю.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті