Депутати Тернопільської районної ради не погоджуються з діями керівництва ОДА



Депутати Тернопільської райради громадські слухання щодо полігону ТПВ не визнають, - повідомляє «Про все».


Депутати Тернопільської районної ради не погоджуються з діями керівництва обласної державної адміністрації – щодо громадських слухань з обговорення містобудівної документації розміщення об’єкта тимчасового складування твердих побутових відходів на території Миролюбівської сільської ради Тернопільського району.

Як повідомив голова районної ради Василь Дідух, обранці написали звернення до до центральних органів влади та силових структур, у якому йдеться про факти, що, як переконані вони, вказують на недоцільність та неможливість розміщення полігону на цій території. Крім того, вони звернулись до голови обласної ради Олексія Кайди винести дане питання на розгляд чергової сесії. Адже, як переконані депутати райради, громадські слухання 10 листопада відбулися з грубим порушенням рішень обласної ради. І просять їх визнати такими, що не відбулися.

Це звернення депутати Тернопільської районної ради прийняли 11 листопада.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи