Бюджетні авіаперевізники закривають рейс Львів-Сімферополь

«Візз Ейр» у вересні закриває рейс Львів – Сімферополь, - повідомляє "ЗІК".

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» припиняє перельоти за напрямком Львів – Сімферополь. Маршрут закриється в середині вересня. Після цього компанія здійснюватиме лише один внутрішній рейс: Київ – Сімферополь.
Представники компанії пояснюють рішення про закриття маршруту між Львовом і Сімферополем сезонною активністю пасажирів. Проте, пише видання, коли в липні минулого року перевізник оголосив про старт перельотів зі Львова до Сімферополя, про сезонний характер роботи на цьому напрямку не згадувалося. До того ж в компанії не уточнюють, чи будуть взагалі відновлені авіаперевезення за вказаним маршрутом.
Нагадаємо, з виходом авіакомпанії на український ринок у липні минулого року «Візз Ейр Україна» обіцяла запустити відразу 7 внутрішніх рейсів. Освоєння внутрішніх перевезень було однією з умов, яка ставила компанії керівництво Мінтрансу, видаючи дозволи на роботу в Україні. Тодішній міністр транспорту і зв’язку Йосип Вінський, особисто відправляючи в перший рейс літак «Візз Ейр», запевняв, що вихід цієї низькобюджетної компанії на український ринок зробить авіатранспорт доступним для масового споживача.
За останній рік компанія «Візз Ейр Україна» вже відмовилася від польотів за такими напрямками: Київ – Львів, Київ – Харків, Київ – Одеса, Київ – Запоріжжя, Сімферополь – Харків.

Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи