Понад 20 російський військових ліквідовано внаслідок удару по полігону під Іловайськом

Унаслідок удару по полігону під окупованим Іловайськом Донецької області ліквідовано 24 російських військовослужбовців 24 січня. Про це повідомив Телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ" 25 січня.

"Терміново. 24 російських військовослужбовців загинули під час удару по полігону під Іловайськом. 24 січня близько 15:00 удар припав на територію військової частини №78528, що недалеко від села Покровка", - ідеться в повідомленні. 

За попередніми даними, загинуло 24 військовослужбовці і 4 дістали поранення.

Раніше повідомлялося, що в боях під Авдіївкою ліквідовано заступника командира російського батальйону "Пятнашка" Володимира Харабуа.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті