Безпілотники атакували нафтобазу під російською Анапою. Постраждав і Бєлгород

БПЛА атакували нафтобазу "Темп" у Краснодарському краї РФ під Анапою, а також Бєлгородську область РФ у ніч на 9 травня. Про це повідомили оперативний штаб Краснодарського краю, місцеві Телеграм-канали і губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Телеграм.

"У ніч із середи на четвер київський режим здійснив спробу атаки цивільного об'єкта - нафтобази в селі Юрівка під Анапою за допомогою безпілотних літальних апаратів. ...Унаслідок цього почалася пожежа - пошкоджено кілька резервуарів", - написав оперативний штаб Краснодарського краю країни-агресора.

Водночас у повідомленні уточнюється, що "близько 6 БПЛА були придушені, проте кілька впали на території нафтобази". 

В оперштабі зазначили, що гасіння пожежі триває. 

"До ліквідації вогню вже залучено 62 людини і 20 одиниць техніки, зокрема від МНС Росії 25 осіб і 7 одиниць техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - сказано також у повідомленні. 

Відео прильотів на нафтобазу розмістили місцеві Телеграм-канали.

"Он, хлопці, горить - сьомий приліт", - говорить голос місцевого жителя за кадром на одному з відео. 

Щодо Бєлгородської області - губернатор повідомив, що є "...прямі попадання в житлові багатоквартирні будинки та автомобілі. За попередньою інформацією, вісім осіб постраждали".

Раніше повідомлялося, що в Бєлгородській області РФ після атак більш ніж 20-ма дронами згоріли два КамАЗи, пошкодило лінії електропередач.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті