Безпілотники атакували Борисоглібський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області РФ, момент "прильоту" потрапив на відео

Борисоглібський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області атакували два безпілотники в ніч на 9 квітня. Про це з посиланням на свої джерела в екстрених службах регіону пише ASTRA.

"Уночі 9 квітня 2 безпілотники атакували Борисоглібський навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені В. П. Чкалова. Обидва безпілотники вибухнули", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що пошкоджено фасад будівлі та вікна. 

При цьому губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив про один збитий БПЛА.

"Черговими силами ППО і засобами РЕБ на території Воронезької області виявлено і знищено БПЛА літакового типу. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав", - написав Гусєв.

Про "...припинення спроб київського режиму здійснити терористичні атаки з використанням БПЛА літакового типу і протикорабельної ракети "Нептун" по об'єктах на території Російської Федерації" традиційно відзвітувало і міноборони РФ. 

"Черговими засобами ППО чотири українські безпілотні літальні апарати знищено над територіями Бєлгородської (2 БПЛА) і Воронезької (2 БПЛА) областей, а українську ракету знищено над акваторією Чорного моря біля узбережжя Кримського півострова", - повідомило відомство у Телеграм.

На обох відео - момент атаки БПЛА на Борисоглібський навчальний авіаційний центр.

Раніше з Курської області РФ повідомляли про пожежу в клубі спиртзаводу: "Безпілотник скинув вибухівку".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті