50 тис.грн. винагороди обіцяють тернопільські міліціонери за допомогу у розкритті вбивства



За допомогу у розкритті злочину міліціонери Тернопільщини обіцяють 50 тисяч гривень винагороди. Про це «ОстроВ» повідомил в УМВС України в Тернопільській області.

В селі Петриків Тернопільського району із вогнепальної зброї (орієнтовно пістолета фірми «Зо-ракі» калібру 9 мм) пострілом в голову невстановленою особою в ніч з 3 на 4 січня цього року було вчинено вбивство водія приватного таксі, мешканця міста Тернополя.

Після вбивства злочинець намагався заволодіти автомобілем потерпілого «Дачія-Логан», однак через незалежні від нього обставини свій задум до кінця не довів, викравши з автомобіля авто-магнітолу марки «Кларіон» (на фото), портмоне чоловіче коричневого кольору, ключі від замка запалювання даного автомобіля, гроші в сумі приблизно 100-150 гривень і з місця події втік. Встановлено, що останній раз потерпілого бачили живим на стоянці біля готелю «Тернопіль» по вул. Замковій о 23.45 3 січня 2010 року, коли до нього в автомобіль сідали молоді люди – чоловік і жінка.

Оскільки тяжкий злочин залишився нерозкритим, Тернопільське обласне управління внутрішніх справ обіцяє винагороду у розмірі 50 тисяч гривень за інформацію, яка сприятиме розкриттю вбивства.Анонімність ґарантується.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи