5 людей загинули в аварії під Львовом

22 січня, на міжнародній автомобільній дорозі Київ-Чоп, біля села Зубра Пустомитівського району, сталася ДТП, у якій загинули п’ятеро людей, - повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.

Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.

Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.

У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи