26 тисяч пляшок фальсифікованої горілки виявили тернопільські міліціонери



Тернопільські міліціонери виявили 26 тисяч пляшок фальсифікованої горілки. Про це «ОстроВ» повідомили у ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Днями співробітники служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільського міського відділу внутрішніх справ спільно з працівниками Державтоінспекції зупинили вантажівку, у якій перевозили партію алкогольної продукції сумнівного походження. Транспортом керував 40-річний житель Херсона, а експедитором був 23-річний уродженець Рівненщини. Чоловіки пояснили міліціонерам, що завантажили фуру на одному зі спиртозаводів Рівненської області, а пунктом призначення товару мало стати місто Івано-Франківськ.
В бортовому тентовому причепі оперативники виявили двадцять шість тисяч пляшок горілки з наклеєними етикетками «Українська пшенична» та «Елітарна пшенична». Поверхневий огляд товару викликав у міліціонерів сумнівність його якості, та й з документами, представленими водієм та експедитором, теж було не все гаразд.
Підозри оперативників згодом підтвердили експерти. Згідно висновку спеціалістів «рідини у пляшках – є водно-спиртовими сумішами, які за фізико-хімічними показниками – повнотою наливу та міцністю не відповідають вимогам діючого державного стандарту». Окрім цього, ознаки підробки мають і марки акцизного збору.

За даним фактом слідчі Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця виробництва фальсифікованої продукції та каналів її збуту.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи