21 тисячу доларів отримала шахрайка з Тернопільщини за квартиру, яку сама винаймала



На Тернопільщині жінка продала квартиру, яку орендувала, - повідомили «ОстроВ» у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.


Оперативники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали за підозрою у скоєнні шахрайства в особливо великих розмірах жительку Заліщицького району. 33-річна молодиця спромоглася продати чужу квартиру, яку винаймала, не маючи на руках жодних документів на право власності.

Шахрайка приїхала до обласного центру в пошуках заробітків. Влаштувалася на центральному ринку і стала винаймати житло. Зловмисниця знайшла в газеті оголошень номер телефону бажаючих придбати житло. Запропонувала людям зустрітися  і  подивитися  квартиру, яку винаймала. Зацікавивши клієнтів, попросила завдаток. Отримавши 500 доларів, згодом попросила решту суми. Так шахрайка, в обмін на ключі від помешкання, отримала двадцять одну тисячу доларів.

Навідавшись на квартиру, від якої мали ключі, покупці зустрілися з власником. Тоді й дізналися правду.

Потерпілі звернулися до правоохоронців. Міліціонери затримали зловмисницю. Але надії, що поверне вона гроші потерпілим –  мало.

Проти підозрюваної порушено кримінальну справу за статтею 191 (частина 3) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі. Також правоохоронцям стали відомі нові факти злочинної діяльності шахрайки, які, на разі, з’ясовує міліція.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи