Звільнені з полону військовослужбовці з Кремінної зможуть отримати допомогу з місцевого бюджету

Звільнені з полону військовослужбовці ыз Кремінної Луганської області зможуть отримати допомогу з місцевого бюджету. Про це повідомив у Телеграм очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 2 березня. 

Зазначається, що до відповідної програми Кремінської міської військової адміністрації запропоновано внести зміни, доповнивши її пунктом про те, що право на матеріальну допомогу матимуть військовослужбовці з числа мешканців громади, звільнені з полону.

Крім того, за цією програмою наприкінці лютого надано матеріальну допомогу ще 23 жителям громади на загальну суму 342 000 гривень. 

"Це два працівники ДСНС, дві сім’ї загиблих військовослужбовців, два військовослужбовці, які беруть безпосередню участь у бойових діях.

Також 10 осіб одержали кошти на лікування та реабілітацію, дві особи – у зв’язку з онкологічним захворюванням, дві сім’ї військовослужбовців – на народження дитини, три особи – у зв’язку з пораненням", - повідомив Лисогор. 

Нагадаємо, раніше у Кабміні роз'яснили, як українцям подати заяву на компенсацію за знищене під час війни житло. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті