ЗСУ знищили 7 ворожих човнів та 20 окупантів, що намагалися висадитися на острови біля Херсона

Воїни ЗСУ попередили чергову спробу росіян висадити ДРГ на острови біля Херсона, знищивши 7 ворожих човнів, - повідомила під час телемарафону начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк 10 березня.

"Ми знищили їхній налаштований флот із семи човнів. Противник обладнав їх навісними моторами, облаштував кулеметами, укріпив борти й намагався таким чином дістатися до островів. Ця їхня «акція» була невдалою, адже за три дні човни та особовий склад у кількості приблизно 20 осіб знищені", - сказала Гуменюк.

Також офіцер зазначила, що на цих островах зберігається сіра зона. Противник постійно намагається висадити там свої диверсійно-розвідувальні групи, але успіху не має. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті