ЗСУ за добу знищили на Таврійському напрямку 2 роти окупантів і військову техніку

Українські військові на Таврійському напрямку за добу знищили майже дві роти російських окупантів, а також техніку і склади з боєприпасами. Про це 30 травня в Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Втрати ворога вбитими і пораненими склали майже дві роти. Знищено та пошкоджено 9 одиниць військової техніки противника. Зокрема, танк, 2 гаубиці 2А65 "Мста-Б", комплекс відеоспостереження "Муром-М", - повідомив командувач.

Крім цього, захисники також знищили два склади боєприпасів російських окупантів. Загалом, як зазначив Тарнавський, на Таврійському напрямку українські військові виконали 781 вогневе завдання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ показали, як ліквідували танк окупантів комплексом "Стугна-П".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті