ЗСУ вразили чотири склади боєприпасів росіян, кілька ЗРК та станцій РЕБ – Генштаб

Збройні сили України за добу вразили пункти управління, склади із боєприпасами, ЗРК і станції радіоелектронної боротьби російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook вранці 5 червня.  

Авіація сил оборони протягом неділі завдала 15 ударів по районах зосередження ворожого особового складу. Нашими захисниками було знищено шість ворожих розвідувальних БпЛА. 

Підрозділи ракетних військ і артилерії зі свого боку вразили три пункти управління, два райони зосередження озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, два зенітно-ракетні комплекси та чотири станції радіоелектронної боротьби противника.

За даними Генштабу, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. За минулу добу відбулося 29 бойових зіткнень.

Як повідомлялося, на сході українські захисники відбили 23 атаки та завдали 10 ударів по районах зосередження особового складу ворога.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті