ЗСУ відбили майже три десятки ворожих штурмів окупантів на Авдіївському напрямку

Російські війська у ніч на 23 квітня намагались захопити позиції ЗСУ на Авдіївському напрямку. Окупанти намагались наступати в районах населених пунктів Новокалинове, Первомайське та Мар'їнка. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, - пише 24tv.ua.

За його словами, спроби загарбників виявились марними.

Дмитрашківський наголошує, що за минулу добу Сили оборони на Авдіївському напрямку відбили майже три десятки ворожих штурмів.

"Ворог здійснив 28 штурмових дій, було 485 обстрілів позицій наших захисників. У безрезультатних спробах захопити українські позиції окупанти позбулися двох рот особового складу за одну лише ніч", – повідомив речник.

Крім того, росіяни втратили 10 одиниць техніки. Російські терористи за добу 186 разів обстріляли позиції наших воїнів. Серед них:

  • Запорізький напрямок – 30,
  • Донецький напрямок – 156.

Дмитрашківський наголосив, що російська армія втратила 200 солдатів вбитими та пораненими.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті