ЗСУ відбили атаки окупантів на усіх напрямках фронту та знищили два ворожі "Солнцепека"

Українські захисники упродовж доби відбили всі атаки російських окупантів на Харківщині, на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках на Донеччині, а також на Запорізькій дільниці фронту. Про це повідомив Генштаб ЗСУ в зведенні ввечері 19 жовтня.

Так, на Куп’янському напрямку українські воїни відбили більше 10 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області та ще близько 10 атак противника в районі Надії Луганської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаки ворога в районі Макіївки Луганської області та ще декілька в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області, що на Бахмутському напрямку.

Водночас на Авдіївському та Мар’їнському напрямках ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Авдіївки, Мар’їнки, Новокалинового, Степового, Сєверного Донецької області, де ЗСУ відбито понад 20 атак. 

На Запорізькому напрямку загарбники завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Роботине та Новоданилівка Запорізької області.

Підрозділи ракетних військ нанесено уразили пункт управління, два райони зосередження окупантів та їхньої техніки, два важких вогнеметних системах залпового вогню ТОС-1А "Солнцепек" та 13 артилерійських засобів.

Як повідомлялося, протягом доби авіація Сил оборони завдала 15 ударів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті