ЗСУ відбили 27 атак окупантів на п'яти напрямках і знищили склад із боєприпасами – Генштаб

Українські військові за минулу добу відбили 27 атак російських загарбників на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках та знищили ворожий склад із боєприпасами. Про  це Генштаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці вранці 29 липня.

Зокрема, на Лиманському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Серебрянського лісництва та Білогорівки Луганської області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міста Мар’їнка.

На Бахмутському напрямку від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, ще п’ять зазнали артилерійських обстрілів на Шахтарському напрямку. 

Авіація Сил оборони за добу завдала три удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили вісім артилерійських засобів на вогневих позиціях, дві станції радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів, а також склад паливно-мастильних матеріалів російських військ.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті