ЗСУ почали локальну контратаку на захід від Бахмута - британська розвідка

ЗСУ останніми днями розпочали локальну контратаку на захід від міста Бахмут Донецької області, яка, імовірно, послабить тиск російських окупантів на маршрут постачання, який перебуває під загрозою, автодорогою H-32. Про це повідомляється у звіті оборонної розвідки, опублікованому у Твіттері Міністерства оборони Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії22 березня. 

"Тривають бої навколо центру міста, і українська оборона залишається під загрозою оточення з півночі та півдня. Однак існує реальна можливість того, що російський наступ на місто втрачає той обмежений імпульс, якого він набув, частково через те, що деякі підрозділи МО РФ було перерозподілено в інші сектори", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 березня президент України Володимир Зеленський відвідав позиції Сил оборони на Бахмутському напрямі, заслухав доповіді командирів та нагородив бійців. 

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті