ЗСУ нанесли удари по пунктах управління та по районах зосередження особового складу окупантів

Ракетні, артилерійські та авіаційні підрозділи ЗСУ за минулу добу нанесли серію ударів по військових об'єктах окупантів. Про це 23 серпня розповіли у Генеральному Штабі ЗСУ.

"Авіація сил оборони протягом доби завдала 1 удар по пункту управління, 10 ударів по районах зосередження особового складу та 1 - по зенітно-ракетному комплексу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях противника", - йдеться у заяві Генштабу.

Як повідомлялося раніше, Зеленський розповів, чи планується перекидання військ зі сходу на південь

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті