ЗСУ ліквідували на Лимано-Куп'янському напрямку у грудні майже 8 тисяч окупантів

Українські захисники ліквідували майже вісім тисяч російських військових у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця в період з 1 по 16 грудня. Про це повідомив начальник служби із зав’язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в ефірі телемарафону, - пише NV.

«У період з 1 по 16 грудня в зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця ворог зазнав втрат у кількості 7797 військовослужбовців», — сказав Фітьо.

За його даними, тенденція втрат окупантів йде до збільшення. Фітьо зазначив, що за весь листопад кількість російських втрат була близько 11 тисяч військових.

«До середини грудня вже бачимо понад сім тисяч, до кінця грудня втрати Росії можуть становити 15 тисяч солдатів», — заявив він.

Нагадаємо, що за даними Генштабу, Росія загалом втратила близько 347 160 своїх військових, а за минулу добу — 1090.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті