ЗСУ готуються до посилення атак окупантів на Авдіївському напрямку - Штупун

На Авдіївському напрямку окупанти припинили використовувати авіацію, вони перегруповуються, тому ЗСУ очікують нове збільшення активності росіян. Про це повідомив речник Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

"Станом на 6:00 21 січня ворог протягом двох діб вже не завдавав нашій операційній зоні авіаударів. Втім вчора дещо збільшував активність артилерії – зафіксовано 703 артилерійських обстрілів. ", - заявив він.

Також, за словами речника, минулої доби було менше боєзіткнень - всього 30 та застосування FPV-дронів. Але ворог перегруповується, тому ЗСУ готуються до збільшення активності росіян.

Основні зусилля окупанти концентрували біля Авдіївки, Невельського та Первомайського. Загалом на Авдіївському напрямку відбито 23 атаки противника, зазначив Штупун.

"Спроба йти вперед була у ворога західніше Вербового. Зокрема, там знищено ще одну російську сучасну БМД-4", - зауважив він.

Як повідомлялося, окупанти збільшили активність бойової авіації на Авдіївському напрямку. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті