Жителі Бєлгорода знаходять на смітниках цинкові труни, в яких доставляють трупи російських солдатів (ФОТО)

Жителі Білгорода поскаржилися в поліцію на ритуальників, які викидають на звичайний смітник цинкові труни, в яких доставляють солдатів, які загинули на війні в Україні. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

За словами місцевих жителів Бєлгорода, одразу кілька трун, вже разом із іконами та пакетами було викинуто біля гаражів на Привільній вулиці.

"Люди, м'яко кажучи, були шоковані, коли принесли на смітник сміття, а побачили цинкові труни", - зазначає Baza.

Згодом з'ясувалося, що такий склад організувала місцева ритуальна компанія.

"Справа в тому, що тіла загиблих військовослужбовців доставляються в цинкових трунах, а вже для похорону їх родичі купують інші — дерев'яні. Ритуальники вирішили не морочитися з непотрібними цинковими трунами і тупо викинули їх у звичайне сміття. Там вони і пролежали кілька днів", - пише російське видання.

Як повідомлялося раніше, Збройні сили України за добу знищили 950 російських окупантів, а також 1 літак та 13 танків.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті