Жителі Бєлгорода публікують відео прильотів, міноборони РФ заявляє про 16 збитих "Вампірів", а губернатор області - про вибиті шибки

Росіяни повідомляють про обстріл Бєлгорода нібито з РСЗО "Вампір" ввечері 27 березня. Про це пишуть міноборони РФ, місцеві Телеграм-канали і губернатор області В'ячеслав Гладков, який опублікував відповідні фото у своєму Телеграм-каналі. 

Як повідомило міноборони РФ, атака із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір" була близько 20:30.

"Черговими засобами ППО 16 реактивних снарядів знищено над Бєлгородською областю", - написало російське міноборони.

Водночас жителі Бєлгорода опублікували відео кількох прильотів. Гладков розмістив фото згорілих авто і посіченого фасаду будівлі і також написав, що "над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала система ППО - збито 16 повітряних цілей на підльоті до міста". 

У тексті Гладкова, що супроводжує фото згорілих авто на тлі міських багатоповерхівок, зазначено, що всі пошкодження обмежилися вибитими шибками й пошкодженими авто.  

Раніше з Бєлгорода повідомили про атаку ще трьома дронами, а губернатор підтвердив удар по "адміністративній будівлі".

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті