Жителів Херсонщини закликають триматися подалі від мостів, які є військовими цілями - облрада

Херсонців закликають триматися подалі від мостів, яких би незручностей це не створювало. Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський 22 серпня.

"Друзі, будь-який міст на Херсонщині сьогодні – це фактично об'єкт критичної інфраструктури, який окупанти використовують у військових цілях. Такі об'єкти – законні цілі для ЗСУ. Без цього область не звільнити. Тримайтеся по можливості від мостів якомога далі, яких би незручностей це не створювало", - написав Соболевський.

Він також зазначив, що ворог, розуміючи, що стаціонарні мости ЗСУ вже не відпустять, продовжує прискореними темпами зводити альтернативні конструкції для переправи особового складу та підвезення боєприпасів.

Соболевський висловив впевненість, що українські воїни з інтересом спостерігають за ходом виконання робіт: це ніби легенда про Сизіфа та його працю в сучасній інтерпретації, прокоментував перший заступник голови Херсонської обласної ради.

Як повідомлялось раніше, 22 серпня ЗСУ завдали нового удару по Антонівському мосту в Херсоні і розбили колону рашистів.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті