Зеленський заявив про необхідність закрити всі можливості обходу санкцій

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність закрити всі можливості обходу санкцій. Про це він заявив у відеозверненні в неділю, 4 червня.

"Сьогодні провів спеціальну нараду з приводу санкцій. ГУР, Служба зовнішньої розвідки, Уряд, Офіс. Дуже детально проаналізували, як Росія обходить санкції, і хто їй допомагає. Різні країни, різні компанії... Без яких Росія не змогла б виробляти засоби терору, зокрема ракети", - сказав він.

На жаль, зазначив Зеленський, "державі-терористу вдається використовувати технології світу через мережу постачальників, вдається обходити міжнародні санкційні режими".

"Ми бачимо кожен напрямок обходу наявних санкцій, кожну країну, чия територія або юрисдикція, чиї громадяни використовуються Росією для продовження терору. І ми маємо закрити всі такі напрямки - разом із партнерами! - щоб не було в російських ракетах, у російській зброї продукції вільного світу. Необхідні кроки - будуть", - зазначив президент.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах вважають, що Київ поверне стратегічно важливу територію завдяки очікуваному контрнаступу Збройних сил України.

 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті