Зеленський висловив недовіру уряду Ірану, який передає росії дрони-вбивці

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що особисто не довіряє керівництву Ірану через передачу РФ дронів-камікадзе, які російська армія застосовує проти України. Про це Зеленський заявив в інтерв'ю канадським телеканалам CTV та CBC 22 жовтня.

"Іран передав дрони, якими вбивали українців і продовжують вбивати. Не один, не два, а сотні. Це не випадковість. Ми знаємо, що замовлення і домовленості ідуть про тисячі. Сотні точно передані. Їм не можна вірити, і це питання не в людях", — сказав президент. 

Президент зазначив, що керівництво Ірану двічі скомпрометувало довіру до себе — країна не виплатила обіцяної компенсації сім'ям загиблих пасажирів українського "Боїнгу", збитого іранською ракетою у 2020 році, а наразі продає зброю РФ.

Він додав, що Україні потрібні системи ППО, США досі не передали системи.

Як раніше повідомлялося, Зеленський заявив, що у разі удару по Банковій має бути удар туди, де сидить путін.


Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті