Зеленський вважає, що розміщення ядерної зброї в Білорусі – результат невдалої зустрічі путіна та Сі

Розміщення росією тактичної ядерної зброї в Білорусі свідчить про невдалу зустріч російського президента путіна з головою КНР Сі Цзіньпіном, вважає Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"Сигнал про те, що Росія розміщуватиме ядерну зброю на території Білорусі, говорить про невдалу зустріч із Китаєм. Потрібно було показати якусь суб'єктність, яку Росія під керуванням президента Путіна повністю втратила", - заявив Зеленський на прес-конференції з президентом Молдови та прем'єр-міністрами Хорватії, Словенії, Словаччини у Києві 31 березня.

На думку Зеленського, те саме стосується й Олександра Лукашенка.

"Він, я гадаю, вже не вирішує, яка зброя знаходиться на її території", - сказав український Президент.

Як повідомлялося, в Офісі Президента України відреагували на пропозицію білоруського диктатора Лукашенка щодо припинення вогню в Україні.

Статті

Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Всі статті