Зеленський відповів Воллесу і попросив Резнікова сьогодні ж зателефонувати йому та подякувати

Президент Володимир Зеленський відповів на слова міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса про те, що українці мають більше дякувати союзникам за допомогу. Президент сказав, що українці дуже вдячні, і попросив міністра оборони Олексія Резнікова зателефонувати Воллесу. Цю тему було порушено під час брифінгу Зеленського у Вільнюсі, - пише Ліга.

"Мені здається, що ми завжди були дуже вдячні Великій Британії, завжди вдячні прем'єр-міністру, чи правильно сказати - прем'єр-міністрам, і міністру оборони пану Воллесу, тому що дійсно люди в Британії завжди підтримували українців. Ми за це дуже вдячні. Я просто не знаю, що він має на увазі - як ще нам потрібно подякувати. Нехай він напише мені, як я маю подякувати людям, щоб ми вже повністю були вдячні. А ще можемо вранці прокидатися і дякувати міністру особисто. Я просто дійсно не розумію, у чому питання", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що Велика Британія - партнер України, між країнами добрі стосунки і Україна дуже вдячна британцям.

"Саме через таку високу підтримку британцями українців, мені здається, тому в нас такі тісні відносини", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що українська та британська розвідки мають чудові стосунки, а також міністерства оборони. Він звернувся до міністра оборони Олексія Резнікова, який був присутнім на брифінгу, і запитав його, чи погані в нього стосунки з Воллесом, на що Резніков відповів, що "чудові".

"Чудові? Ну так подякуйте йому. Ви маєте зателефонувати йому. Будь ласка. Сьогодні", - попросив президент.

Як повідомлялося, на полях саміту НАТО у Вільнюсі міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що Україні не завадить більше дякувати союзникам за військову та інші види допомоги у війні проти російських окупантів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті