Зеленський розповів, як і куди просувається контрнаступ ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ відбувається на кількох напрямках, військові просуваються потроху, втім напрямок правильний. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на спільному брифінгу з премʼєр-міністром Фінляндської Республіки Петтері Орпо, повідомляє РБК-Україна 23 серпня. 

Як відзначив президент, щільне мінування фронту ускладнює контрнаступ, втім військові продовжують рухатись вперед.

“Щодо контрнаступу. Ми бачимо його на кількох напрямках. Ми йдемо вперед. Нам дуже складно, бо дуже щільне мінування. Тисячі мін - це те, що залишає після себе Росія. Найголовніше - тенденції. Мені військові доповідають таку тенденцію: ми постійно рухаємося вперед. Так, потроху, але напрямок правильний”, - заявив президент.

Нагадаємо, воїни ЗСУ вийшли до південних околиць Роботиного .

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті