Зеленський призначив нового очільника Полтавської ОВА

Президент України Володимир Зеленський призначив Філіпа Проніна новим керівником Полтавської ОДА. Відповідний указ з’явився на сайті президента України 10 жовтня.

“Призначити ПРОНІНА Філіпа Євгеновича головою Полтавської обласної державної адміністрації”, - зазначається в указі №686/2023.

За інформацією на сайті Полтавської ОВА, Філіп Пронін до призначення працював на посаді заступника голови Агентства розшуку та менеджменту активів. Координував такі напрями, як виявлення та розшук активів, міжнародне співробітництво, інформаційні технології.

У 2010-2017 був заступником директора Департаменту фінансових розслідувань – начальником управління аналізу ризиків та типологічних досліджень у Державній службі фінансового моніторингу України.

Також указом №685/2023 президент увільнив Дмитра Луніна від тимчасового виконання обов'язків голови Полтавської обласної державної адміністрації.

Як повідомлялось раніше, Зеленський змінив командувача Сил територіальної оборони.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті