Зеленський провів засідання Ставки з питань безпілотників, засобів РЕБ та ППО

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це він повідомив у Телеграм 4 квітня.

"Ставка. Основні питання – фронт, безпілотники, засоби РЕБ і протиповітряна оборона", - написав він.

Зокрема глава держави заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках.

"Результати стабілізаційних дій, завдяки яким вдалося зупинити просування російських окупантів. Дані розвідок про подальші плани ворога та наші дії у відповідь", - зазначив Зеленський.

Президент також заслухав звіти міністра оборони Рустема Умєрова про виконання контрактів на закупівлю безпілотників, систем радіоелектронної боротьби та про підготовку нових угод. 

"Доручив надати аналогічні звіти щодо ракетної програми", - зазначив президент.

Окрім того, Зеленський заслухав доповідь начальника Генштабу Анатолія Баргилевича щодо боротьби з інструментами російського повітряного терору.

"Результати використання РЕБ, мобільних вогневих груп та ППО. Низка доручень щодо подальшого вдосконалення наших тактик", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що для послаблення путіна необхідно 5-7 систем ППО Patriot. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті