Зеленський провів засідання Ставки - обговорювали проблеми ППО та постачання ракет

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали постачання ракет і ППО. Про це 29 травня в Telegram повідомив глава держави.

"Щойно завершив Ставку. Важливі питання. Важливі рішення. Головне - терміни. А найголовніше - за термінами є відповіді", - заявив президент.

Йдеться про обговорення нових поставок ракет і ППО. При цьому було проведено аналіз роботи ППО за останні дні та оцінку завданих збитків.

Крім того, представники Міноборони, Мінінфраструктури та Мінстратегпром доповіли про комплектування нових наступальних бригад і забезпечення швидкої логістики. Окремо Зеленський зазначив, що головком ЗСУ Валерій Залужний, командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський і командувач оперативного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський доповіли про загальну оперативну ситуацію на фронті та за окремими напрямками.

"За всіма пунктами ухвалено відповідні рішення", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент України повідомляв, що за цей тиждень вдалося домогтися значного прогресу в сучасній авіації для захисту України.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті