Зеленський провів у Дніпрі засідання Ставки Верховного головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача у Дніпрі. Про це Зеленський повідомив у відеозврененні увечері 27 березня. 

"Щойно провів засідання Ставки – вперше на виїзді, у Дніпрі. Саме тут – у стратегічному місті центру нашої країни, після відвідин Марганця та Нікополя, Запоріжжя, передових позицій наших воїнів у Запорізькій області", - сказав він.

"Командувачі оперативними напрямками доповіли фактичну ситуацію - генерал Сирський, генерал Тарнавський - вони були особисто; ті, хто очолює оборону в Донецькій області, у найбільш гарячих напрямках. Були й онлайн-доповіді командувачів ОСУВ, які прикривають південь та північ. Була доповідь Головкому, керівника ГУР МО", - повідомив він.

За словами Зеленського, "обговорили на Ставці загальну ситуацію у прифронтових районах, зміцнення та захист наших рубежів по всій протяжності фронту – від Херсона до Харкова".

"Кожен командувач розуміє, що ворог має відповідати за кожен удар по наших містах та селах, по наших людей. За Слов'янськ, Костянтинівку та Дружківку, за Авдіївку та Торецьк, за весь біль українців – і не лише за час повномасштабної війни, а й за час від 14-го року”. Дніпро є нашою фортецею вже понад 9 років, увесь цей час підтримує фронт та бійців. Саме тут, у Дніпрі, ще з 14 року тисячам наших воїнів врятували здоров'я після поранень. Дніпро концентрував роботу волонтерів – з перших тижнів агресії у 14-му році  Я дякую тобі, Дніпро, дякую кожному і кожній тут, у місті, хто допомагає Україні стояти. Стояти міцно і - бити окупанта", - заявив він.

Нагадаємо, 27 березня Зеленський відвідав Дніпропетровську область і побував у Нікопольському районі. 

 

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті