Зеленський провів чергове засідання Ставки

Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 вересня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Участь у засіданні Ставки взяли голова Міноборони Олексій Резніков, Головком ЗСУ Валерій Залужний, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач ССО Віктор Хоренко, голова МВС Денис Монастирський, в.і.о. голови СБУ Василь Малюк, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков та керівник ОПУ Андрій Єрмак.

В онлайн-форматі участь у засіданні також взяли командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач ОК "Захід" Сергій Литвинов, командувач ОК "Південь" Андрій Ковальчук та секретар РНБО Олексій Данилов.

Повідомляється, що в рамках цього засідання Ставки було обговорено подальші кроки Сил оборони щодо звільнення території України. Зазначається, що за підсумками обговорення було ухвалено "необхідні рішення".

Також учасники Ставки обговорили матеріально-технічне постачання армії та сформували список необхідного озброєння.

Нагадаємо, що на минулому засіданні Ставки Зеленський доручив узяти під охорону звільнений кордон.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті