Зеленський про удар по Харкову: Тепер - авіабомби. Терор проти міста набуває особливої підлості

Президент України Володимир Зеленський заявив, що рашистський терор проти Харкова, коли по місту кидають авіабомби, набуває особливої підлості. Про це він сказав, коментуючи удар по Харкову 27 березня у своєму Телеграм-каналі.

"Харків. Російський терор проти міста набуває особливої підлості. Намагання загнати понад мільйон людей у блекаут, постійні удари ракет і "шахедів". Тепер - авіабомби. Просто по звичайній вулиці, по будинках, школі, звичайній цивільній інфраструктурі. На цей час відомо про одного загиблого", - сказав Зеленський.

За його словаим, щонайменше 19 людей постраждали, серед них діти. Зокрема, це дівчинка 2022 року народження, хлопчик 2023 року народження. Усім постраждалим надається необхідна допомога. Всі служби працюють на місці влучання, і я вдячний усім, хто день за днем рятує для Харкова нормальне життя. 

"Зміцнення української ППО, прискорення надання Україні F-16 – це життєво важливі завдання. Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень - чому "петріоти", яких у світі достатньо, досі не закривають небо Харкова та інших наших міст і громад, які страждають від російських терористів. Щодня працюємо заради того, щоб дати більше захисту життя наших людей, нашої України", - зазначив Президент України.

Раніше повідомлялось, що ворог вперше завдав удара по Харкову керованим боєприпасом великого калібру

Раніше повідомлялось, що рашисти вдарили по Харкову: є загиблий, серед постраждалих - четверо дітей.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті