Зеленський про наслідки сьогоднішних обстрілів: найскладніше ситуація у Харкові і на Житомирщині

Російські ракети сьогодні вбили шістьох українців, а також призвели до відключень елекрики, тепла й води в деяких областях. Про це заявив президент Володимир Зеленський 9 березня у вечірньому зверненні.

"Провів сьогодні кілька нарад щодо наслідків масованого удару по нашій інфраструктурі. Чергове намагання держави-терориста воювати проти цивілізованості призвело до тимчасових відключень електрики, тепла та води в деяких наших регіонах і містах.  Російські ракети сьогодні забрали життя шести українців. Мої співчуття родинам", - сказав голова держави.

За його словами, відновлювальні роботи на енергообʼєктах тривають увесь день. 

"Найскладніше – Харків, Житомирщина. Непросто в Одесі, у Дніпропетровській області, у Києві, у Запоріжжі. Ремонтні бригади, енергетики, місцева влада, центральна влада – усі працюватимуть стільки, скільки треба, щоб відновити подачу енергії містам і районам, де зараз проблеми", - підкреслив Зеленський.

Як повідомлялось, російські окупанти у ніч на 9 березня завдали ракетних ударів по містах України.

 

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті