Зеленський пообіцяв "конкретну і справедливу" відповідь росіянам за бомбардування Харкова

Президент Володимир Зеленський поспілкувався з керівництвом силових блоків та пообіцяв "конкретну і справедливу" відповідь росіянам за постійні атаки на Харків. Про це голова держави пише 7 квітня у своєму ТГК.

"Окрема розмова з головою СБУ Малюком, керівником ГУР Будановим, міністром внутрішніх справ Клименком щодо ударів ворога по Харкову та східних регіонах України. Росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога – дуже конкретну і справедливу", - повідомив Зеленський.

Також він розповів, що був на зв’язку з Головкомом Сирським.

"Детально обговорили ситуацію на фронті, планування наших подальших дій", - пише президент.

"Міністр оборони Умєров доповів щодо ситуації з боєприпасами. Робимо максимум, щоб кожна бойова бригада мала все необхідне для захисту держави", - зазначив голова держави.

Як повідомлялося, у ніч проти неділі, 7 квітня, внаслідок російської атаки у Харківській області пошкоджена одна із високовольтних підстанцій, відключалась високовольтна лінія обленерго. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті