Зеленський подякував жителям Волинської області за допомогу в прийомі переселенців і лікуванні воїнів

Президент України Володимир Зеленський подякував владі та жителям Волинської області, які прийняли переселенців, допомагають лікувати та реабілітувати воїнів. Про це він сказав у відеозверненні 9 липня.  

"Тут, у Луцьку в замку Любарта провів сьогодні тривалу нараду щодо ситуації в регіоні. Безпека, ситуація на кордоні, ситуація в прикордонних районах сусідньої Білорусі, пріоритет зміцнення кожної області всього нашого північного кордону. Були доповіді військових, правоохоронців, місцевої влади. Ми проаналізували підготовку, забезпечення наших сил оборони і безпеки відповідних підрозділів Волині", - наголосив Зеленський. 

Він також "вдячний усім у Луцьку, всім в інших містах і громадах області, де прийняли переселенців, де допомагають лікувати й реабілітувати наших воїнів".

"Була доповідь про соціальну ситуацію в області, потреби людей, енергетику, забезпечення водою, бюджетне забезпечення і для людей, і для соціальної сфери, стан укриттів, робочі місця в області. Уряд підтримує і буде підтримувати", - сказав президент. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 9 липня зустрівся з главою Польщі Анджеєм Дудою в Луцьку.. 

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті