Зеленський після візиту до Фінляндії вирушив до Нідерландів - ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський після закордонного візиту до Фінляндії вирушив до Нідерландів. Як пише "Європейська правда", про це повідомили одразу кілька нідерландських ЗМІ, зокрема ANP та RTL Nieuws.

Видання звертають увагу, що нідерландський урядовий борт у середу ввечері вирушив із Гельсінкі, де український президент був із візитом, і він уже приземлився в міжнародному аеропорту "Схіпхол".

За даними RTL Nieuws, Зеленський у четвер виступить у Гаазі з промовою під назвою "Немає миру без справедливості". Місце виступу, ймовірно, пов'язане з тим, що в місті розташований Міжнародний кримінальний суд, який видав ордери на арешт Путіна і російського уповноваженого у справах дітей.

Видання NOS звертає увагу на те, що 4 травня в Нідерландах відзначають День пам'яті жертв Другої світової війни і подальших збройних конфліктів, але припускає, що візит українського президента саме до цієї дати не приурочувався.

Для Зеленського візит до Нідерландів стане першим не тільки від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, а й на посаді президента взагалі.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський прибув з несподіваним візитом до Фінляндії.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті