Зеленський після поїздки на схід країни: "Боляче дивитися на міста Донбасу, яким росія принесла страшні страждання, руїну"

Президент України Володимир Зеленський розповів про свою поїздку до військових у районі Бахмута та відвідування поранених бійців у Харкові сьогодні, 22 березня, у вечірньому зверненні.

"Сьогодні весь день працюю в регіонах. Донбас - передова, наші воїни, область. Потім - Харківщина. Ситуація в Харкові, на кордоні, в усіх районах області, відновлення, захист критичної інфраструктури. Почав із фронту, з району Бахмута. Це честь для мене - підтримати наших воїнів, які захищають державу в найжорсткіших фронтових умовах", - зазначив президент.

Також він відвідав поранених воїнів у Харкові, побажав їм якнайшвидшого одужання та подякував медикам.

"Подякував лікарям, медичним сестричкам. І хочу зараз подякувати також усім, хто підтримує наших воїнів, які відновлюються після поранень. Хто допомагає всім, що необхідно, нашим лікарям, усім, хто працює заради реабілітації після поранень. Я вдячний кожному волонтеру, кожному нашому партнеру, хто допомагає!", - наголосив президент.

"Боляче дивитися на міста Донбасу, яким Росія принесла страшні страждання, руїну, зло. Очевидно, що державу-терориста не можна зупинити нічим іншим, крім одного - нашої перемоги, і ми її забезпечимо - українську перемогу. У всіх районах сходу нашої держави, де є український прапор, є і надія. Це відчувається. Ми зробимо все, щоб синьо-жовті кольори продовжили свій визвольний рух, щоб повернули нормальне життя всій нашій землі, від Донецька до кордону", - зазначив президент.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті